Maak kennis met Dennis Westdorp

Dennis is 45 jaar en werkt sinds twee jaar bij Smit, wonen in sfeer.

Voordat Dennis bij Smit, wonen in sfeer is komen werken, werkte hij ruim 20 jaar bij Zirkzee. Hier werkte hij ook als woningstoffeerder. Door zijn ervaring voert Dennis veel verschillende taken uit, van het nauwkeurig plaatsen van zonwering tot het leggen van een mooie traploper.

Wat hij het allerleukste vindt, is het volledig inrichten van een woning met zonwering en hoogwaardige vloerbedekking of PVC. Volgens Dennis wordt er bij Smit gewerkt met passie voor het vak. Iets wat hem heel erg aanspreekt.

Zijn mooiste herinnering aan het werken bij Smit, wonen in sfeer is een moment waarop hij samen met Joris op een 7 meter hoge steiger stond, alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Dennis is blij als hij klanten tevreden kan maken en de grote lol met zijn collega’s motiveert hem elke dag opnieuw om naar werk te komen. 

Buiten het werk geniet Dennis van zijn vrije tijd op het water of maakt hij graag een boswandeling. We zijn trots op Dennis zijn bijdrage aan Smit, wonen in sfeer en kijken uit naar nog vele mooie jaren in de toekomst!