Fractions kopen?

Fractions kopen? Bent u op zoek naar prachtige op maat gemaakte aluminium shutters? Dan zijn Fractions precies wat u zoekt. Fractions bestaan uit twee panelen met een schuifmechanisme die je voor het raam plaatst. De fractions zijn zeer gemakkelijk te openen, zodat je perfect de gewenste hoeveelheid licht in huis kunt bepalen. Op deze manier kun je iedere gewenste sfeer in huis in een handomdraai bepalen.

Ontdek een nieuwe dimensie van zonlicht in je huis met Fractions

Daglicht is zeer belangrijk ingrediënt in ons dagelijks leven. Voldoende lichtinval en de mate van privacy zijn hierin erg belangrijk. Top designer Osiris Hertman ging met Fractions de uitdaging aan om hier met unieke designs, met het spel van daglicht en schaduw, vorm aan te geven.

Fractions zijn echte sfeermakers in huis

Fractions kunnen in iedere ruimte in huis en voor elk soort raam geplaatst worden. De Fractions worden volledig op maat gemaakt, zodat ze altijd perfect in het kozijn passen.  Doordat er verschillende designs en kleuren beschikbaar zijn,  zijn er altijd Fractions die bij jouw woonstijl passen.

Fractions worden op maat gemaakt en bieden vele voordelen. Fractions zijn perfect te gebruiken wanneer uw woon of slaapkamer over  draaikiep of kantelramen beschikt. Fractions zijn zeer onderhoudsvriendelijk en zeer geschikt als binnen zonwering. Fractions zijn zeer goed te plaatsen in natte ruimtes en geven een mooie luxe uitstraling. Smit wonen in sfeer is trotse dealer van Fractions.

Fractions kopen? Onze interieurstylisten geven graag persoonlijk advies

Maak een afspraak met een van onze interieurstylisten, en kom erachter welke Fractions het beste bij jouw interieur passen.

MAAK AFSPRAAK

De voordelen van Fractions op een rij:

Maatwerkproduct voor jouw raam

Onderhoudsvriendelijk

Passend voor elke binnenruimte in huis

Geschikt als binnenzonwering

Ideaal voor draaikiep- en kantelramen en deuren

Diverse designs en kleuren verkrijgbaar

Fractions shutters by Osiris: