Stijladvies

Gratis interieurplan op maat

In het kader van ontzorgen kunt u bij ons ook terecht voor stijladvies. Grote zaken als badkamer en keuken vragen meestal eerst aandacht, waardoor de inrichting van het huis vaak op het laatste moment pas aan de beurt komt. En het is niet voor iedereen even eenvoudig om snel een keuze te maken uit alle beschikbare materialen en kleuren. In onze winkel kunt u natuurlijk al de nodige tips krijgen en advies vragen als u daar behoefte aan heeft. Maar wie wat uitgebreider geadviseerd wil worden kan gratis een interieurplan op maat laten maken.

Onze werkwijze

Tijdens het stijladvies bepalen we de gewenste woonstijl. Met behulp van product ideeën, materiaal- en kleurtoepassing maken we dit visueel. Welke kleur gordijnen passen het beste bij de vloer die u op het oog heeft? En voor welke raamdecoratie kunt u het beste kiezen? Onze stylisten kunnen ook bij u thuis komen kijken. Gaat het om de inrichting van een nieuwbouwwoning, dan doen we aan de hand van de bouwtekening een voorstel. Tijdens een kijkdag kunnen de puntjes op de i worden gezet. Op basis van deze sessie kunnen we een moodboard voor u uitwerken in onze interieur studio.

Moodboard

Door een moodboard te laten maken krijgt u een goede indruk van de kleuren, materialen en meubels die gebruikt gaan worden. Het moodboard geeft samen met het ontwerp een bijna compleet plan voor het nieuwe interieur. Welke sfeer past bij u, welke materialen en stijl voor wand, vloer en meubels, welke kleuren passen goed in uw woning en hoe wordt uw huis een warm thuis.

Stylingplan

Vaak maken wij voorafgaand aan het stijladvies een indelingsontwerp. Dit indelingsontwerp geeft inzicht in de indeling van de ruimte en de positie en afmetingen van de meubels. Een stijladvies visualiseert de sfeer van het interieur. Het vormt een leidraad bij de aanschaf van nieuwe producten of meubels. Tijdens de aankoop kan je eenvoudig toetsen of het product past binnen de gewenste stijl.

Gratis en persoonlijk kleur- en interieuradvies?

Voor een gratis stijladvies kunt u een afspraak maken met een van onze stylisten.

Onze stylisten

Yvonne van Santen

Visual Merchandising en Interieuradviseur

Yvonne werkt al ruim 30 jaar als zelfstandig Visual merchandiser voor diverse opdrachtgevers.
Ze geeft advies op het gebied van woon-interieur en winkelstyling. Creativiteit stroomt door haar bloed en om die de vrije loop te geven schildert ze als autonoom kunstenaar. Hierdoor is haar gevoel voor kleur en textuur sterk ontwikkeld.
Op donderdag en vrijdag geeft ze, bij Smit wonen in Sfeer al geruime tijd op deskundige wijze advies op het gebied van raamdecoratie, gordijnen en vloeren. Beginnend met een goede inventarisatie van de wensen van de klant waarna ze, desgewenst, een geheel uitgewerkt plan voor de aankleding van een kamer of een gehele woning kan presenteren aan de hand van een moodboard met kleurstalen van verf, behang, vloeren en gordijnen.
Graag nodigen we u uit voor een kennismaking met haar en om, onder het genot van een kop koffie, uw wensen in kaart te brengen.

Danielle van der Laan

Stylist & interieuradviseur

Mijn naam is Danielle van der Laan. Sinds kort ben ik het Team van Smits wonen in sfeer komen versterken. En zal ik op de dinsdag/woensdag en zaterdag aanwezig zijn. Mijn passie voor kleur, materiaal en het creëren van een gezellige woonruimte deel ik graag door op zoek te gaan voor passende oplossingen van uw woonwensen. Mijn doel is om de sfeer en indeling te kiezen die bij de bewoner past. Thuiskomen moet als een warm bad voelen.
Als stylist & interieuradviseur help ik u graag met advies. Met ons ruime assortiment vloeren, raamdecoratie, gordijnen en behang is er keuze genoeg als het om producten gaat.

Bent u op zoek naar iets anders met uw inrichting maar u weet nog niet hoe? Ik maak graag een afspraak met u voor een oriëntatie gesprek.

Wilt u ook gratis stijladvies?
Maak dan een afspraak met een van onze stylisten.

© Smit wonen in sfeer | Vloerbedekking, raamdecoratie en gordijnen op maat. Bezoek onze winkel: Lange Mare 98, Leiden.