Jaloezieën op maat kopen?

Jaloezieën op maat kopen? Jaloezieën zijn al jaren een veel verkochte soort raambekleding. Het is namelijk een zeer sfeervolle en tijdloze raamdecoratie. Ze zijn eenvoudig te bedienen, zodat de hoeveelheid lichtinval en mate van privacy makkelijk in te regelen is.

Jaloezieën op maat kopen bij Smit wonen in sfeer

Vakbekwame stoffeerders en adviseurs

CBW erkend stoffeerder

We leveren jaloezieën op maat

85 jaar oud familiebedrijf

Wij leveren jaloezieën van A merken

Ruim assortiment jaloezieën

Wij hebben een ruim assortiment aan topkwaliteit jaloezieën. Of je nu wilt gaan voor houten jaloezieën, aluminum jaloezieën, 25mm of 50mm alle opties zijn mogelijk bij ons. Zelfs voor natte ruimtes zoals de badkamer hebben wij PVC kunststof jaloezieën.

Jaloezieën op maat gemaak

Op maat gemaakte jaloezieën hebben uiteraard veel voordelen. Je bent er namelijk zeker van dat de jaloezieën tot op de millimeter perfect zullen passen. Wij geven dan ook een 100% tevredenheid garantie af, op al onze op maat gemaakte jaloezieën. Alle jaloezieën in ons assortiment kunnen op maat gemaakt worden, eindeloos veel opties dus.

Verticale lamellen

Verticale lamellen kunnen in hele kleine stappen versteld worden, zodat je perfect de hoeveelheid privacy en lichtinval kunt regelen. Ze kunnen ook volledig worden ingetrokken, en nemen dan nauwelijks ruimte in beslag. De lamellen zijn verkrijgbaar in breedtes van 52 tot 127 mm en geven elk interieur een mooie, gestroomlijnde look. Alle verticale lamellen worden op maat gemaakt, zodat het perfect in je huis past.

Horizontale Jaloezieën

Horizontale jaloezieën staan geweldig in bijna ieder interieur. De keuzen in horizontale jaloezieën is enorm.  Zo hebben wij jaloezieën in veel verschillende breedtes, kleuren en patronen beschikbaar.

Jaloezieën kopen doe je bij Smit wonen in sfeer

Voor gratis advies over jaloezieën kun je altijd bij ons terecht. Een van onze interieuradviseurs staat je graag bij, in het kiezen van jaloezieën die perfect in jouw interieur passen. Wij bieden uiteraard een inmeet en montage service aan, zodat wij je volledig ontzorgen. Maak een afspraak voor gratis een adviesgesprek, zodat we uitgebreid de tijd voor je hebben.

Persoonlijk kleur- en interieuradvies?

Voor een kleur- en interieuradvies kunt u een afspraak maken met een van onze stylisten.

MAAK AFSPRAAK

Wij zijn leverancier van: