Plissé Shades kopen?

Plissé Shades, perfect evenwicht tussen natuurlijk licht en privacy

Plissé shades, dé sublieme stijl van een scherpe vouw.

Als je op zoek bent naar elegante raambekleding in prachtige kleuren en stoffen, dan zijn Plissé shades de raambekleding die je zoekt. De Top-Down/Bottom-Up  zijn van bovenaf, van onderaf en ergens in het midden bedienen. Door deze veelzijdigheid kun je een perfect evenwicht tussen natuurlijk licht en privacy creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van strakke effe kleuren tot aan trendy designs. Ze passen eigenlijk in ieder interieur en zijn tijdloos.

Plissé Shades koop je bij Smit wonen in Sfeer

Vakbekwame raamdecorateurs

CBW erkende raamdecorateur

Op maat gemaakt

Al 85 jaar een begrip in Leiden

Wij leveren, maken en plaatsen Plissé Shades op maat

Gratis advies in onze showroom

Benieuwd naar alle mogelijkheden?  Kom eens langs in onze showroom. Een van onze adviseurs laat graag de enorme keuze in kleuren, varianten, transparanties en bedieningsvormen zien.

Inmeet service

Een van onze monteurs komt alles graag bij je inmeten. Dan heb je geen stress, en weet je zeker dat alles perfect zal passen.

Geschikt voor ieder type raam

Voor ieder type raam is er een oplossing. Zo zijn er altijd maatwerkoplossingen voor kleine en middelgrote ramen, zoals draai-kiepramen en dakramen.  Ze bieden zelfs een uitkomst voor afwijkende raamvormen, zoals ronde, schuine en zelfs driehoekige ramen.

Vakkundig gemonteerd

Nadat alles op maat gemaakt is, komen onze vakkundige monteurs alles monteren. Ze gaan pas weg als je 100%tevreden bent.

Kom naar onze showroom in Leiden

Op zoek naar mogelijkheden en advies op het gebied van plissés of raamdecoratie in het algemeen? Bezoek onze winkel in het centrum van Leiden.

Persoonlijk kleur- en interieuradvies?

Voor een kleur- en interieuradvies kunt u een afspraak maken met een van onze stylisten.

MAAK AFSPRAAK

Wij zijn leverancier van:

  • Plisse Shades
  • Plisse Shades
  • Plisse Shades
  • Plisse Shades
  • Plisse Shades
  • Plisse Shades
  • Plisse Shades