Uw trap bekleden we met de beste kwaliteit trapbekleding

Wij kunnen op diverse manieren uw trap bekleden. Materialen als tapijt, marmoleum en vinyl lenen zich uitstekend als trapbekleding. Naast trap stofferen kunnen we ook een traploper installeren.

Hoe wilt u de trap bekleden?

Wilt u tapijt op de trap laten leggen? Gebruik maken van een loper? Of de trap juist met oerdegelijk marmoleum bekleden?

Tapijt op de trap

Een met tapijt gestoffeerde trap biedt u comfort. U creëert een chique trappenhuis met een rijke uitstraling. In tegenstelling tot een geschilderde trap maakt een gestoffeerde trap minder contactgeluid en is het niet glad. In onze showroom kunnen wij verschillende technieken van het stofferen van trappen laten zien.

Een chique loper als trapbekleding

Wij stofferen traplopers nog altijd op de traditionele manier. Hierbij worden lopers (vaak geweven) gebruikt die met de hand worden ingestikt. De loper wordt gecombineerd met roeden. Door een loper krijgt uw trappenhuis een luxe uitstraling en draagt het bij aan de demping van contactgeluiden.

Uw trap bekleden met Marmoleum

Het materiaal Marmoleum leent zich uitstekend om te verwerken op uw trap. Door de talloze kleuren en designs kunt u een modern en stijlvol trappenhuis creëren. Speel en varieer eens met de kleuren en u zult zien dat uw trap een heel andere uitstraling zal krijgen.

Uw trap bekleden met PVC

Het materiaal PVC  is perfect om uw trap mee te bekleden. PVC is erg sterk en duurzaam. Er zijn veel mogelijkheden qua motieven en designs.

Waarom door ons je trap laten bekleden?

Eigen team met ervaren trapstoffeerders

CBW garanties op de trapbekleding

Laat gratis tapijt staaltjes toesturen

85 jaar ervaring in het leggen van tapijt

A merken tapijt voor op de trap

Persoonlijk kleur- en interieuradvies?

Voor een kleur- en interieuradvies kunt u een afspraak maken met een van onze stylisten.

MAAK AFSPRAAK

Wij zijn leverancier van: