Shutters kopen?

Shutters kopen? Op zoek naar sfeervolle raamdecoratie? Shutters zijn perfecte raamdecoratie voor ieder type raam. De luiken zijn praktisch, sfeervol, onderhoudsvrij en verkrijgbaar in verschillende kleuren en diverse lamelbreedtes. Bij Smit wonen in sfeer kun je terecht voor een zeer ruime collectie shutters.

Met shutters haal je sfeer in huis?

Met shutters in huis, haal je sfeer in huis. Deze stijlvolle luiken geven een luxe uitstraling aan je interieur. De luiken bestaan uit een frame, waarbij je de lamellen heel gemakkelijk kunt verstellen, waardoor je zelf de hoeveelheid licht of privacy kunt bepalen.

Volledige ontzorging door inmeet en montage service

Bij Bij Smit wonen in sfeer komen we alles inmeten, worden de shutters op maat gemaakt en monteren onze vaklieden de shutters bij je thuis of op kantoor.  Volledig ontzorging dus. Wel zo gemakkelijk.

Shutters kopen bij Smit wonen in sfeer

Shutterspecialist

Kwaliteitsgaranties geborgd door het CBW

We leveren op maat en nemen de maten voor u op.

We leveren al sinds 1931 de beste service

Wij leveren uitsluitend A merken

Wat kosten shutters?

Je staat op het punt om shutters aan te schaffen, maar wat kosten shutters nu eigenlijk? Raamdecoratie is per definitie niet goedkoop. Het is ook afhankelijk van de kwaliteit die je wenst en uiteraard het aantal meters dat je nodig hebt.  Daarom kunnen we geen vaste meterprijs te geven. Denk aan een meter prijs tussen de €300,- en €500,- afhankelijk van de materiaal keuze en wel of geen montage. Voor een uitgebreide vrijblijvende offerte komen we graag bij je langs.

Bezoek onze showroom in Leiden

Op zoek naar inspiratie, advies en alle mogelijkheden en opties met betrekking tot shutters bekijken? Kom dan naar onze winkel in Leiden aan de Lange Mare 98.

Persoonlijk kleur- en interieuradvies?

Voor een kleur- en interieuradvies kunt u een afspraak maken met een van onze stylisten.

MAAK AFSPRAAK

Wij zijn leverancier van: