Interieuradvies nodig? Maak kennis met onze interieurstylisten

Yvonne van Santen

Visual Merchandising en Interieuradviseur

Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Yvonne van Santen en werk al ruim 30 jaar als zelfstandig Visual merchandiser voor diverse opdrachtgevers. Ik geef advies op het gebied van woon-interieur en winkelstyling. Creativiteit stroomt door mijn bloed en om die de vrije loop te geven schilder ik als autonoom kunstenares. Hierdoor is mijn gevoel voor kleur en textuur sterk ontwikkeld.

Op donderdag en vrijdag en om de week op zaterdag geef ik, bij Smit wonen in sfeer al geruime tijd op deskundige wijze advies op het gebied van raamdecoratie, gordijnen en vloeren. Beginnend met een goede inventarisatie van de wensen van de klant waarna ik, desgewenst, een geheel uitgewerkt plan voor de aankleding van een kamer of gehele woning kan presenteren aan de hand van een moodboard. Hierin wordt rekening gehouden met kleurstalen van verf, behang, vloeren en gordijnen.

Interieurstylist-Yvonne-van-Santen-Smit-wonen-in-sfeer
Interieurstylist-Danielle-van-der-Laan-Smit-wonen-in-sfeer

Danielle van der Laan

Stylist & interieuradviseur

Ik zal mijzelf even voorstellen: Mijn naam is Danielle van der Laan.

Ik ben sinds 2019 aan het werk als Interieurstylist bij Smit wonen in sfeer. Inmiddels heb ik tientallen mensen geholpen met hun inrichting, zodat ze zich weer fijn voelen in hun eigen huis.

Ik zal op de dinsdag/woensdag en zaterdag aanwezig zijn. Mijn passie voor kleur, materiaal en het creëren van een gezellige woonruimte deel ik graag door op zoek te gaan naar passende oplossingen voor de wensen van de bewoners. Wensen die erg divers zijn, en altijd leidend! Mijn doel is om de sfeer en indeling te kiezen die bij de bewoner past. Thuiskomen moet als een warm bad voelen.

Als stylist & interieuradviseur help ik u graag met advies. Met ons ruime assortiment vloeren, raamdecoratie, gordijnen en behang is er keuze genoeg als het om producten gaat.

Bent u op zoek naar iets anders met uw inrichting of wenst u een interieuradvies voor uw nieuwe woning? Wij maken graag een afspraak met u, onder het genot van een kop koffie, voor een oriëntatiegesprek om uw woonwensen in kaart te brengen.

Wilt u ook kleur- interieuradvies?
Maak dan een afspraak met een van onze stylisten.

© Smit wonen in sfeer | Vloerbedekking, raamdecoratie en gordijnen op maat. Bezoek onze winkel: Lange Mare 98, Leiden.