Akoestische wandpanelen

Bij Smit, wonen in sfeer zijn wij sinds kort ook leverancier van Akupanel. De akoestische wandpanelen van Akupanel zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de interieurwereld. Deze innovatieve oplossing biedt niet alleen een verbetering van de geluidskwaliteit in huis, maar is ook nog eens duurzaam!

Deze stijlvolle panelen zijn gemaakt van volledig gerecycled vilt en echt houtfineer, waardoor ze niet alleen een mooie toevoeging zijn aan je interieur, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. Maar dat is nog niet alles. De panelen van Akupanel hebben een unieke samenstelling die zorgt voor een uitstekende geluidsdemping. Het gerecyclede vilt bevat kleine luchtkamertjes die het geluid kunnen absorberen. Dit betekent dat storende geluiden worden verminderd en de akoestiek in de ruimte aanzienlijk wordt verbeterd. Dit maakt de panelen ook erg geschikt voor kantoorruimtes.

Met hun strakke ontwerp en natuurlijke uitstraling passen de akoestische panelen perfect in elke ruimte. De panelen zijn verkrijgbaar in acht verschillende kleurafwerkingen, waardoor je de perfecte sfeer kunt creëren die past bij jouw persoonlijke stijl en voorkeur.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij jou thuis? Neem dan snel contact met ons op.