Een kijkje in een nieuwbouw appartement in Leiden: botanical meets hotel chique

Dit nieuwbouw appartement in Leiden biedt een prachtig uitzicht en veel zonlicht. De bewoners wilden het omtoveren tot een stijlvolle oase en vonden ons familiebedrijf de perfecte partner voor het realiseren van hun droominterieur, van vloeren tot raamdecoratie.

De eigenaresse was al goed op weg, maar met hulp van onze styliste, Danielle van der Laan, zijn zij samen tot een prachtig geheel gekomen. Van woonhuis naar droomappartement. Onze toewijding aan uitstekende service en een naadloos proces maakte ons volgens de bewoners de ideale keuze voor dit project.

Bij het betreden van het appartement wordt onmiddellijk de aandacht getrokken door de adembenemende uitzichten. Maar het zijn niet alleen de panorama’s die indruk maken. Elk detail, van de vloeren tot aan de gordijnen, is zorgvuldig gekozen en met precisie geïnstalleerd, waardoor een harmonieus en uitnodigend interieur ontstaat.

De woonkamer

De woonkamer is aangekleed met Kendix Li gordijnen in kleur 09, voorzien van een wave plooi. Dezelfde stof is ook gebruikt voor de vouwgordijnen bij de openslaande deuren naar het balkon. Het behang op de lange wand met openslaande deuren is afkomstig van Hooked on Walls, uit de Tahiti serie, met het motief Tropical Leaves (25051). De andere wanden zijn bekleed met behang van Hooked on Walls uit de serie Passe Partout in kleur 95841.

Het gehele appartement is voorzien van een Therdex PVC visgraatvloer in kleur 6043 en de gang is voorzien van wandbekleding uit de serie Passe Partout van Hooked on Walls.

De masterbedroom

In de masterbedroom zijn Kendix Li gordijnen gebruikt in kleur 09, met een enkele plooi, samen met overgordijnen van Artelux Vallei in kleur 11. Het behang op de wand achter het bed is ook van Hooked on Walls, uit de Caribbean serie, met het motief Kiribati in kleur 27221. Deze keuzes dragen bij aan een luxe hoteluitstraling in de slaapkamer.

Dit alles samen zorgt voor een sfeervol en luxueus interieur waarin elk detail zorgvuldig is uitgekozen en bijdraagt aan de algehele uitstraling van het appartement. Bij Smit, wonen in sfeer, zijn wij trots op onze bijdrage en vinden we het een geslaagd project.


Alle foto’s zijn gemaakt door Studio Click