Fractions, unieke raamdecoratie

Ontdek nu de Fractions, aluminium shutters, de nieuwste trend als het gaat om raamdecoratie. Deze raambekleding, een Hollands fabricaat ontworpen door Osiris Hertman, biedt niet alleen uitstekende controle over zonlicht en privacy, maar voegt ook een unieke uitstraling toe aan elke ruimte.

Fractions bestaan uit twee lagen aluminium, waarvan je er één kunt verschuiven. Hierdoor kun je heel precies de lichtinval in huis regelen. Naast deze functie voor lichtregulering hebben de Fractions ook een isolerende werking. Door de shutters op de gewenste stand te zetten, regel je niet alleen de lichtinval, maar ook de hoeveelheid zon die je woning binnenkomt. Op warme dagen houd je de shutters gesloten om de warmte buiten te houden, terwijl ze op koude dagen juist een extra laag vormen om de kou buiten te houden.

De Fractions zijn beschikbaar in maar liefst zeven verschillende patronen en diverse kleuren, waardoor je altijd een uniek design vindt dat spanning creëert in elke ruimte. Ze zijn geschikt voor allerlei ruimtes, zelfs vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken.

De shutters worden op maat gemaakt en zijn geschikt voor bijna elk type raam of deur. Heb je grote ramen of unieke pasvormen, zoals draaikiepramen, openslaande deuren of hoge ramen? Dan bieden wij de perfecte oplossing voor jouw persoonlijke behoeften. Benieuwd wat we bij Smit, wonen in sfeer voor jou kunnen doen? Kom langs in onze showroom, wij helpen je graag.