Binnenkijken bij: Een zelf ontworpen vrijstaande villa aan het water

Deze prachtige vrijstaande villa aan het water is niet zomaar een woning. De eigenaren hebben de woning zorgvuldig en met oog voor detail ontworpen. Toen ze bij de inrichting uitkwamen hebben de eigenaren onze hulp ingeschakeld. Wij zouden ze helpen met het uitzoeken van een vloer die de basis zou vormen voor de hele woning. Uiteindelijk hebben we bij Smit, wonen in sfeer niet alleen geholpen bij het uitzoeken van de vloer, maar hebben we de volledige woning mogen stofferen. Op deze manier is de villa één geheel geworden.

Begane grond

Bij binnenkomst op de begane grond word je direct begroet door de warmte en luxe die deze villa uitstraalt. De keuken en eetkamer zijn naadloos met elkaar verbonden en vormen het hart van de woning. Hier is gekozen voor een Therdex visgraatvloer (type 7554), die een tijdloze elegantie toevoegt aan de ruimte.

De ramen zijn voorzien van Luxaflex 50 mm jaloezieën (kleur 8339), die niet alleen privacy bieden, maar ook het natuurlijke licht filteren. Het behang op de wand in de keuken, afkomstig uit de Arte Sycamore Chevron-serie, voegt een subtiel patroon toe dat de ruimte een verfijnde uitstraling geeft.

Langs de waterkant zijn er gordijnen van de Ploeg Cor (kleur 88) met een waveplooi opgehangen, samen met een inbetween van Loft Palazzo. Deze combinatie biedt niet alleen privacy, maar creëert ook een gezellige sfeer, terwijl het prachtige uitzicht op het water behouden blijft. Voor de warmere dagen zijn er Luxaflex plissé hordeuren geïnstalleerd, zodat de eigenaren kunnen genieten van de frisse lucht.

Eerste Verdieping

Op de eerste verdieping is dezelfde Therdex vloer (plank 15054) gebruikt. Zo ontstaat er een naadloze overgang van de begane grond naar de bovenverdieping. In de badkamers is er gekozen voor houten 50 mm jaloezieën van Luxaflex, die niet alleen een natuurlijke uitstraling bieden, maar ook goed tegen een vochtige omgeving kunnen.

In de masterbedroom worden de gordijnen van Artelux (Hidden 88) gecombineerd met een inbetween van Loft Palazzo (kleur 79). Deze combinatie van texturen en tinten zorgt voor een rustgevende en luxe sfeer, perfect om te ontspannen na een intensieve.

Elk element, van de vloer tot de raamdecoratie, is zorgvuldig gekozen om een harmonieus en uitnodigend thuis te creëren. Bij Smit, wonen in sfeer, zijn wij trots op onze bijdrage en vinden we het een geslaagd project.


Alle foto’s zijn gemaakt door Studio Click