Ontdenk de duurzame marmoleumvloeren

Op zoek naar een nieuwe vloer die niet alleen stijlvol is, maar ook vriendelijk voor het milieu? Bij Smit, wonen in sfeer, zijn we gespecialiseerd in het leggen van marmoleumvloeren. Marmoleum staat bekend om zijn milieuvriendelijke karakter, omdat het voor 97% bestaat uit hernieuwbare en biologisch afbreekbare grondstoffen, zoals jute, vlas, houtmeel en kalksteen. Deze materialen worden zorgvuldig geselecteerd om een vloer te creëren die niet alleen mooi is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Daarnaast hebben we bij Smit, wonen in sfeer ook de unieke cocoa marmoleumvloeren. Deze vloeren zijn ontworpen om te worden gerecycled en hergebruikt, hierdoor wordt CO2-uitstoot voorkomen en tegelijkertijd ook vastgelegd. Door het toevoegen van cacaoschillen aan de traditionele Marmoleum-grondstoffen ontstaat er een unieke oppervlaktestructuur met een natuurlijke en tijdloze uitstraling. De marmoleum cocoa collectie van Forbo is verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren.

Een groot voordeel van marmoleumvloeren is de diversiteit aan kleuren en patronen. Er is voor elk interieur een passende vloer! Bovendien is het mogelijk om figuren in marmoleum te laten snijden, waardoor je unieke ontwerpen kunt creëren.

Ben je benieuwd wat wij bij Smit, wonen in sfeer voor jou kunnen doen? Kom langs en laat je persoonlijk adviseren door een van onze specialisten. Ook kun je bij ons gratis proefstalen marmoleum aanvragen om thuis zelf te beoordelen welke kleur of patroon het beste bij jouw interieur past!