20% korting op alle Luxaflex® horren

Het voorjaar staat weer de deur en wat is er nu beter dan frisse lucht in huis? Bij Smit, wonen in sfeer zijn wij leverancier van Luxaflex®. Luxaflex® heeft voor elk type raam of deur de ideale oplossing. Of het nu gaat om openslaande deuren, een schuifpui of een draaikiepraam. 

De horren van Luxaflex® houden niet alleen insecten buiten, maar ook pollen. Met de keuze voor Poll-tex® gaas blijft maar liefst 90% van de pollen buiten, ideaal voor mensen met hooikoorts! Het is ook mogelijk om voor een ClearView™ hor te gaan. Deze hor verbetert het zicht naar buiten en zorgt voor 25 procent meer ventilatie door de dunnere draden van het gaas.

De horren zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met verschillende gaassoorten, kleuren en dessins passen ze perfect bij elke interieurstijl en kozijnkleur. Bovendien worden alle horren op maat gemaakt, waardoor ze naadloos aansluiten op jouw huis. 1 april tot en met 1 mei bieden wij bij Smit, wonen in sfeer 20% korting op alle Luxaflex® horren

Smit, wonen in sfeer is al 90 jaar lang een familiebedrijf. Wij bieden een gratis inmeet service aan om er voor te zorgen dat jouw raamdecoratie perfect past in jouw huis. Bovendien werken wij met onze eigen erkende monteurs en stoffeerders, die de nodige kennis en ervaring hebben. Onze showroom in hartje Leiden biedt meer dan 200m² aan wooninspiratie.