Maak kennis met Danielle van der Laan

Daan komt uit Den Haag, waar ze samenwoont met haar partner Kour en hun 21-jarige zoon. Binnen ons bedrijf vervult Daan verschillende rollen. Zo is ze verantwoordelijk voor het adviseren van klanten over hun interieurkeuzes, het samenstellen van stijlvolle inrichtingen en het creëren van een aantrekkelijke showroom. Het laatste doet ze in samenwerking met Yvonne. Daarnaast ondersteunt ze de directie en voert ze diverse backoffice taken uit.

Voordat Daan bij Smit, wonen in sfeer is komen werken, was ze shopmanager van een kledingboetiek. Daar had ze verschillende verantwoordelijkheden, waaronder het beheren van de winkel, het assisteren van klanten bij het vinden van stijlvolle outfits en het aansturen van een team van verkopers. Ze werd aangetrokken tot Smit vanwege onze passie voor interieur en het creëren van unieke woonbelevingen, wat een nieuwe en opwindende uitdaging bood.

Een van Daans meest opvallende eigenschappen op de werkvloer is haar vermogen om creatieve oplossingen te bedenken voor projecten en haar sterke organisatorische vaardigheden. Ze is enorm trots op de begeleiding en creatieve input die ze heeft geleverd voor het project op het Rapenburg. Maar dat was natuurlijk geen eenmanstaak, en ze erkent graag de grote bijdrage van de mannen van Team Smit.

Daan geniet elke dag opnieuw van de mogelijkheid om haar creatieve ideeën tot leven te brengen en klanten te helpen bij het creëren van een sfeervol thuis. Haar projecten sluit ze graag af met een fotoshoot van het eindresultaat. Een van haar favoriete momenten is de wekelijkse gezamenlijke lunch op donderdag, waarbij eieren altijd op het menu staan. Het is een leuke traditie die de teamspirit versterkt en waar ze altijd naar uitkijkt.

Daan is een gewaardeerd lid van ons team en brengt elke dag haar passie voor interieur in de praktijk. We zijn trots op haar bijdrage aan Smit, wonen in sfeer en kijken uit naar vele mooie projecten in de toekomst!