Maak kennis met Yvonne van Santen

Yvonne van Santen is al sinds 1983 trotse eigenaar van een etalage- en stylingbedrijf. Ze heeft veel ervaring met het luisteren en het in kaart brengen van de wensen van de klant en die te vertalen naar passende en creatieve oplossingen. Naast werken is Yvonne dol op schilderen, omdat ze hiermee haar creativiteit kwijt kan.

Ongeveer 25 jaar geleden is Smit, wonen in sfeer klant geworden van Yvonne haar etalagebureau. Dit leidde tot een jarenlange fijne samenwerking. Een aantal jaar geleden is Yvonne op verzoek van Joris een paar dagen in de week het team van Smit, wonen in sfeer komen versterken. Hier richt ze zich nu op advies, verkoop aan klanten en biedt administratieve ondersteuning binnen het bedrijf.

Yvonne staat bekend om haar positieve, kritische blik en haar analytische en oplossende vaardigheden. Daarnaast is ze secuur met een goed gevoel voor humor. Ze is trots op elk project, of het nu groot of klein is. Voor haar is elk project geslaagd als het in goede harmonie is verlopen.

Wat Yvonne elke dag naar haar werk drijft, is het fijne team waartoe ze behoort. Nieuwe ontmoetingen en dynamiek in haar dagelijkse werk maken het elke dag de moeite waard.

Yvonne is een gewaardeerd lid van ons team en brengt elke dag haar creativiteit met zich mee. We zijn trots op haar bijdrage aan Smit, wonen in sfeer en kijken uit naar nog vele mooie jaren in de toekomst!