Maak kennis met René van der Hoek

René van der Hoek is 53 jaar, komt uit Sassenheim, is getrouwd en heeft twee kinderen.

In zijn rol als stoffeerder heeft René zich gespecialiseerd in het vakkundig stofferen van vloeren en trappen. Daarnaast plaatst hij ook alle soorten zonwering zoals railsen, gordijnen, jaloezieën en nog veel meer.

Voordat René bij Smit, wonen in sfeer kwam werken, werkte hij bij een woninginrichter in de Bollenstreek. Hier werkte hij zowel in de winkel als in de buitendienst. Hoewel hij destijds niet bekend was met ons bedrijf, is hij tot op de dag van vandaag ontzettend blij dat hij deel uitmaakt van het team van Smit, wonen in sfeer.

René staat erom bekend dat hij een positieve werksfeer weet te creëren. Hij houdt van een beetje humor op de werkvloer en is daarmee een echte aanwinst in ons team. Hij beschrijft zijn werk als stoffeerder als leuk en mooi. De oude panden in Leiden zijn een extra uitdaging, maar dit vindt hij alleen maar leuk.

De vrijmibo is René zijn favoriete moment van de week. Gezellig kletsen met zijn collega’s over andere dingen dan het werk.

René is een gewaardeerd lid van ons team en brengt elke dag zijn humor met zich mee. We zijn trots op zijn bijdrage aan Smit, wonen in sfeer en kijken uit naar nog vele mooie jaren in de toekomst!