Gordijnen

De wintermaanden komen er weer aan en dat betekent dat we ons gaan voorbereiden op gezellige avonden in huis. Een van de beste manieren om een warme en knusse sfeer in huis te creëren is door middel van gordijnen op te hangen. Bij Smit, wonen in sfeer ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige gordijnen en gordijnstoffen van merken zoals Artelux, de Ploeg, Kendix, Holland Haag, Artimo en Loft 79.

Er zijn talloze opties als het gaat om gordijnstoffen. Zo zijn er tegenwoordig ontzettend veel duurzame opties, zoals gordijnstoffen die bestaan uit gerecyclede PET-flessen of juist gordijnstoffen die bestaan uit natuurlijke materialen, zoals linnen. Of je nu op zoek bent naar transparante gordijnen, inbetweens of juist verduisterende gordijnen, er is altijd een gordijn dat past bij jouw smaak en interieur.

Een van de voordelen van gordijnen is dat ze niet alleen de sfeer in huis verbeteren, maar ook praktische functies vervullen. Zo filteren ze het daglicht op een aangename manier, verbeteren gordijnen de akoestiek in het huis en zorgen ze voor privacy.

Daarnaast hebben gordijnen ook een isolerende werking. Zo hebben we bij Smit ,wonen in sfeer verschillende gordijnstoffen die door hun dicht geweven en volumineuze garen ervoor zorgen dat de warmte binnen en de kou buiten blijft.

Het is ook mogelijk om je gordijnen te laten voeren met voeringsstof. Dit geeft extra geluidsdemping, beschermt je gordijnen tegen verkleuring en zorgt voor extra isolatie.

Smit, wonen in sfeer is al 90 jaar lang een familiebedrijf. Wij bieden een gratis inmeet service aan om er voor te zorgen dat jouw gordijnen perfect passen in jouw huis. Bovendien werken wij met onze eigen erkende monteurs en stoffeerders, die de nodige kennis en ervaring hebben. Onze showroom in hartje Leiden biedt meer dan 200m² aan wooninspiratie.