Maak kennis met Kevin Glasbergen

Kevin Glasbergen is 35 jaar jong en geboren in het prachtige Noordwijk, hij woont momenteel in Voorhout.

In zijn rol als woningstoffeerder bij Smit, wonen in sfeer is Kevin verantwoordelijk voor verschillende taken. Van het voorzien van woningen van nieuwe vloeren en het stofferen van trappen tot het aanbrengen van prachtige raamdecoratie en het behangen van muren.

Voordat Kevin bij ons is komen werken, werkte hij 10 jaar lang in de horeca. Hij heeft daar met plezier gewerkt, maar voelde dat het tijd was voor iets nieuws. Hij wilde graag met zijn handen werken en kreeg de kans om bij Smit, wonen in sfeer te komen werken.

Voor Kevin is er niets mooiers dan een woning volledig in te richten, van vloeren en behang tot aan raamdecoratie. Hij geniet van de transformatie van een lege, kale woning tot een warme, sfeervolle plek waar mensen zich thuis voelen.

Kevin’s motivatie om elke dag naar zijn werk te komen is duidelijk: hij houdt ervan om samen met zijn  collega’s de klanten blij te maken met de producten die ze hebben uitgezocht. Dat geeft hem veel voldoening.

Kevin is een waardevol lid van ons team. Zijn toewijding aan zijn vak en zijn collega’s is bewonderenswaardig. We zijn trots op zijn bijdrage aan Smit, wonen in sfeer en kijken uit naar nog vele jaren van prachtige projecten samen!