Maak kennis met André van Velzen

André, 57 jaar jong en dol op voetbal en tennis. André brengt graag tijd door met zijn dierbaren, of dat nu familie is of vrienden zijn.

Met maar liefst 30 jaar ervaring bij Smit, wonen in sfeer is André een onmisbare schakel in ons team. Hij is geen monteur, maar een ware meester in woningstoffering. Zijn takenpakket omvat een breed scala aan werkzaamheden; van het leggen van harde en zachte vloeren tot het plaatsen van raambekleding, het egaliseren van vloeren en het leggen van ondervloeren. Geen dag is hetzelfde in zijn wereld en dat maakt zijn werk altijd boeiend.

De eerste stappen in dit mooie vak zette André bij Bart Waardenburg Wonen in Voorschoten. Uiteindelijk belde Smit hem omdat ze een vacature hadden. Het bleek een match made in heaven te zijn en de rest is geschiedenis.

Een eigenschap van André die echt opvalt op de werkvloer, is zijn positieve instelling. Hij gaat altijd met een glimlach aan de slag, wat voor een gezellige sfeer zorgt. Als hij een prachtig stuk werk heeft afgeleverd, maakt het voor André niet uit wat voor project het is geweest; het geeft hem altijd een gevoel van voldoening. Zijn liefde voor zijn vak gaat hand in hand met zijn genegenheid voor zijn collega’s. De gezelligheid op de werkvloer is voor André een belangrijk onderdeel van zijn werkplezier.

Wat zijn favoriete projecten betreft, geniet André van het leggen van marmoleumvloeren, maar hij heeft ook een speciale voorliefde voor raambekleding. Het zijn de details die zijn werk tot een ware kunst maken.

André laat zien dat stoffering meer is dan alleen maar leggen. Het is een kunstvorm die een huis tot leven brengt. We zijn trots op zijn bijdrage aan ons team en kijken uit naar nog vele jaren van prachtige projecten samen!