De voordelen van PVC vloeren

Het kiezen van een vloer kan vaak een lastige opgave zijn, omdat er tal van opties zijn om uit te kiezen. Een type vloer dat de afgelopen jaren erg populair is geworden, is de PVC vloer. Deze populariteit komt voort uit de vele voordelen die een PVC vloer biedt. Wij vertellen jou een aantal van deze voordelen.

Het eerste en misschien ook wel het belangrijkste voordeel van PVC vloeren is duurzaamheid. PVC is van nature bestand tegen slijtage, krassen en vlekken, waardoor het jarenlang meegaat. Daarnaast zijn er ook PVC vloeren die geheel uit natuurlijke materialen worden gemaakt. Extra duurzaam dus!

Een ander voordeel van PVC vloeren is de veelzijdigheid in stijl en ontwerp. Tegenwoordig zijn PVC vloeren verkrijgbaar in een breed scala aan patronen, kleuren en texturen. PVC vloeren zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in tegels, rollen of juist planken. Of je nu een houten uitstraling of juist een natuurstenen uitstraling aan je vloer wilt geven, er is altijd een PVC vloer die past bij jouw stijl en interieur.

Naast duurzaamheid en veelzijdigheid zijn PVC vloeren ook nog eens onderhoudsvriendelijk. PVC vloeren kunnen in tegenstelling tot andere vloeren gemakkelijk worden schoongemaakt met een stofzuiger of dweil. Ideaal voor in jouw huis!

Wil jij na het lezen van al deze voordelen nou ook een PVC vloer? Bij Smit, wonen in sfeer zijn wij onder andere leverancier van Moduleo en Therdex PVC vloeren. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem snel contact met ons op of kom langs in de showroom.