Unieke muurbekleding met luxe uitstraling

Behang is een fantastische manier om jouw interieur te transformeren en een uniek karakter te geven. Bij Smit, wonen in sfeer zijn wij leverancier van Arte en HookedOnWalls. Dit behang is uniek, vernieuwend, trendbepalend en bovenal van uitstekende kwaliteit.

De collecties van Arte en HookedOnWalls bieden een breed scala aan patronen en stijlen. Wat deze collecties zo bijzonder maakt, is de focus op textuur, design en patronen. Het behang is gemaakt van natuurlijke materialen zoals linnen, zijde en jute. Maar ook door andere natuurlijke materialen zoals kurk, schors van een bananenboom of papierdraad van een bananenblad. Elk ontwerp heeft hierdoor een unieke textuur en patroon en geeft een extra dimensie aan de ontwerpen, waardoor de muren tot leven komen.

Naast de unieke textuur zijn de collecties van Arte en HookedOnWalls ook duurzaam. Het behang is gemaakt van luxe kwaliteitsproducten, waardoor het jarenlang meegaat en gemakkelijk schoon te maken is. Het aanbrengen van de muurbekleding kan je zelf doen, maar je kunt dit natuurlijk ook laten doen door het ervaren team van Smit.

Bij Smit, wonen in sfeer beschikken wij over behang in veel verschillende kleuren, patronen en texturen. Of je nou op zoek bent naar een rustige, grafische, moderne of juist levendige uitstraling, er is altijd wel een behang dat past bij jouw interieur. Dat is het geheim van de Smit.