Behang trends voor 2023

Behang is een geweldige manier om je huis een persoonlijk tintje te geven en de sfeer in een ruimte te veranderen. Er zijn zoveel verschillende soorten behang op de markt, dus het kan soms moeilijk zijn om te beslissen welk behang het beste bij jou past. Gelukkig zijn er een aantal behangtrends voor 2023 waar je uit kunt kiezen, zodat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en kunt beslissen welk behang het beste bij jou past.

Een van de grootste behang trends voor 2023 is het gebruik van natuurlijke materialen. Dit kan betekenen dat je kiest voor behang gemaakt van bamboe, jute of zelfs kurk. Deze materialen geven een rustieke en natuurlijke uitstraling aan je huis, wat perfect past bij de trend van duurzaamheid en milieubewustzijn.

.

Een andere trend die steeds populairder wordt, is behang met een patroon dat op een abstracte manier verwijst naar natuurvormen, zoals bomen of bloemen. Dit geeft een warme en levendige sfeer aan de ruimte en is een geweldige manier om een neutrale kleur op te luisteren.

Behang-kopen-Leiden-Arte-9

Vintage behang is ook weer helemaal terug van weggeweest. Deze behangontwerpen zijn vaak geïnspireerd op de stijl van de jaren 70 en 80 en geven een ruimte een retro uitstraling. Dit is een geweldige manier om een ruimte een unieke en opvallende look te geven.

Ten slotte zijn ook monochromatische behangontwerpen helemaal hot in 2023. Dit houdt in dat je kiest voor behang in één kleur, wat kan helpen om een ruimte visueel te vergroten en een rustige sfeer te creëren. Dit is vooral handig als je een kleine ruimte wilt optisch vergroten.

Of je nu kiest voor behang gemaakt van natuurlijke materialen, een patroon dat verwijst naar de natuur, vintage behang of monochromatische behangontwerpen, er zijn zoveel verschillende behangtrends voor 2023 om uit te kiezen. Neem de tijd om te kijken wat het beste bij jou en je huis past, zodat je een behang kiest waar je jarenlang van zult genieten. Kom gerust eens langs in de showroom om de collecties te bewonderen van Arte en Hooked on Walls of plan een afspraak in met een van onze stylistes.