We gaan weer naar binnen!

We kunnen er niet meer omheen, de herfst is in volle gang. Het seizoen waarin de kou ons naar binnen drijft. De dagen worden korter en de avonden worden langer, tijd om het thuis gezellig te maken. De kaarsjes gaan weer aan en de openhaard brandt. We praten, eten en genieten van het samenzijn. Bij Smit wonen in Sfeer houden we van het najaar. Dit is de tijd dat het interieur meer aandacht verdient. Met een mooi palet aan kleuren die op elkaar zijn afgestemd en een mix van verschillende materialen, creëer je een plek waar je graag naar verlangt: THUIS

Bij ons in de winkel aan de Lange Mare 98 in Leiden zijn we al helemaal klaar voor dit najaar. Kom langs in de winkel en ervaar en voel de nieuwe stoffen voor gordijnen en vitrage. Bekijk de mooie vloerkleden, tapijt of eventueel een marmoleum of PVC vloer. Onze stylisten helpen u graag bij het maken van een keuze. Voor het maken van een uitgebreid woon inrichtingsadvies maken wij graag een afspraak met u. Na een intake gesprek maken wij een interieurplan op maat. Dit kan bestaan uit een moodboard, 3d tekening en een kleurenadvies. We adviseren niet alleen maar onze stoffeerders installeren of bekleden ook uw woning. Al jaren zijn wij uw Woonspecialist!

Herfst is een mooie tijd om je woning verder aan te kleden. Zonder gordijnen of vitrage klinkt het huis hol en kil en we willen juist, in deze tijd van het jaar, zorgen dat het warm comfy en gezellig is. Zo hebben we van KENDIX Allure weer een mooie nieuwe collectie binnen. Deze is geïnspireerd op de trend kleuren van dit najaar en bestaat ook uit stoffen met een rijke structuur. Holland Haag introduceerde dit najaar een nieuw merk onder de naam Cosi. Cosi staat voor collecties die kleur geven aan het interieur. Hoe toepasselijk is deze naam in dit jaargetij? Kom maar snel langs om deze collecties te bewonderen. Persoonlijk houd ik ook heel erg van een mooi vloerkleed! Een kleed kan er namelijk al voor zorgen dat het lijkt of de temperatuur in de kamer oploopt zonder dat we de verwarming aan doen. Heerlijk! Ik hou zo van deze tijd van het jaar. De collectie van Brink & Campman en Louis de Poortere is de moeite waard om even te komen bekijken. Mooie wollen vloerkleden, getuft of geweven met een print of juist in een mooie effe velours met leer detail.

Wij hopen dat we jullie nieuwsgierig hebben gemaakt en dat we jullie binnenkort mogen verwelkomen bij Smit wonen in Sfeer aan de Lange Mare 98 in Leiden.