Beste Klanten, In deze moeilijke, bijzondere tijd zijn wij ook gaan nadenken over zaken die normaal zo vanzelfsprekend zijn. Onze showroom bezoeken, stalen bekijken en mee naar huis nemen. Wij hebben enkele voorzorgsmaatregelen genomen en zijn gewoon geopend. Plan wel graag een bezoek aan onze showroom van te voren even in.

Wil je toch iets veranderen in huis en is het niet mogelijk om een afspraak in te plannen in de showroom. Neem dan contact met ons op tel: 071-5123913 of per mail: info@smit-interieur.nl

Samen kunnen we dan overleggen wat de wensen zijn. We kunnen eventueel gebruik maken van video bellen om je zo door de winkel mee te nemen en de stalen te bekijken. Mocht er iets leuks tussen zitten en wil je dit thuis bekijken? Wij zorgen dat je de stalen thuisbezorgd krijgt.

Holland Haag gordijn collectie

Aan de hand van de gemaakte keuze komen wij meten en ontvang je geheel vrijblijvend een offerte per mail.

Wij hopen met deze speciale aanpak toch een stukje extra service te bieden in deze bijzondere tijd. Mochten er nog vragen zijn neem dan gerust contact met ons op.

Groeten,

Team Smit Wonen in Sfeer

Arte Wallcoverings