Silhouette® Shades, sfeervol met een exclusieve stijl door zacht gefilterd licht. Met de Silhouette shades heb je een ‘jaloezie’, een rolgordijn en een in-between in één. De silhouette® shade bestaat uit 2 zachte laagjes stof met daartussen horizontale lamellen van stof die de twee buitenste lagen verbind. Heerlijk genieten van mijn uitzicht en toch mijn privacy behouden.

Altijd privacy en zacht licht

De stoffen lamellen van de collectie Silhouette® Shades ‘zweven’ tussen twee transparante stoffen. Hierdoor hebben deze vanaf een afstand een strakke uitstraling, maar hebben vanaf dichterbij toch een warm, romantisch en stijlvol effect. Door de lamellen te tuimelen kan je de lichtinval goed reguleren. Tegelijkertijd zorgen de transparante stoffen voor optimale privacy: in open stand kan er wel naar buiten worden gekeken, maar niet naar binnen. Wat mij betreft een van de mooiste producten die er zijn als raamdecoratie.

Stijlvolle trendkleuren

De Silhouette® Shades zijn verkrijgbaar in een uitgebreide collectie van bijzondere stoffen met stijlvolle trendkleuren, subtiele structuren en bijzondere bewerkte voiles. De subtiele structuren zijn door de bijzondere uitstraling erg populair.

Smarthome-snufjes
pepple

Pebble

De collectie Silhouette® Shades is verkrijgbaar met het slimme bedieningssysteem PowerView® Motorisation. Met dit systeem is de raambekleding eenvoudig op de gewenste positie in te stellen op ieder moment van de dag met een smartphone of tablet. Vanaf je bank, of zelfs vanaf je vakantieadres, wat preventief werkt tegen inbraak tijdens afwezigheid. De bediening is kindvriendelijk, omdat de raambekleding geen gevaarlijke bedieningskoorden heeft. Wij nodigen je uit bij ons in de winkel om dit systeem te komen bekijken en uit te proberen.

Functioneel

De producten van Luxaflex® zijn ontworpen om naast design ook bijkomende voordelen te bieden. De Silhouette® Shades Sunscreen-varianten hebben bijvoorbeeld een zonwerende functie, waardoor in de zomer juist warmte buiten wordt gehouden. Door de screenstoffen aan de achterzijde wordt er 25 procent meer warmte tegengehouden in geopende stand en zorgt het daarnaast voor een rustiger doorzicht. Wanneer de lamellen gesloten zijn, geniet je daarnaast 99% uv-bescherming.

Silhouette®

Ontzorgen

In het kader van ontzorgen kunt je bij ons ook terecht voor stijladvies. Grote zaken als badkamer en keuken vragen meestal eerst aandacht, waardoor de inrichting van het huis vaak op het laatste moment pas aan de beurt komt. En het is niet voor iedereen even eenvoudig om snel een keuze te maken uit alle beschikbare materialen en kleuren. In onze winkel kun je natuurlijk al de nodige tips krijgen en advies vragen als je daar behoefte aan hebt. Maar wie wat uitgebreider geadviseerd wil worden kan een interieurplan op maat laten maken.

Tijdens het stijladvies bepalen we de gewenste woonstijl. Met behulp van product ideeën, materiaal- en kleurtoepassing maken we dit visueel. Welke kleur Silhouette® Shades passen het beste bij de vloer die je op het oog hebt? Onze stylisten kunnen ook bij jou thuis komen kijken. Gaat het om de inrichting van een nieuwbouwwoning, dan doen we aan de hand van de bouwtekening een voorstel. Tijdens een kijkdag kunnen de puntjes op de i worden gezet. Op basis van deze sessie kunnen we een moodboard voor jou uitwerken in onze interieur studio.

Wij hopen dat we jullie nieuwsgierig hebben gemaakt en dat we jullie binnenkort mogen verwelkomen bij ons in de winkel.