Herfst is een mooie tijd om je woning verder aan te kleden. Zonder gordijnen of vitrage klinkt het huis hol en kil en we willen juist, in deze tijd van het jaar, zorgen dat het warm comfy en gezellig is. Zo hebben we van KENDIX Allure weer een mooie nieuwe collectie binnen. Deze is geïnspireerd op de trend kleuren van dit najaar en bestaat ook uit stoffen met een rijke structuur. Holland Haag introduceerde dit najaar een nieuw merk onder de naam Cosi. Cosi staat voor collecties die kleur geven aan het interieur. Hoe toepasselijk is deze naam in dit jaargetij? Wij nodigen je uit om deze collecties te bewonderen bij ons in de winkel. Persoonlijk houd ik ook heel erg van een mooi vloerkleed! Een kleed kan er namelijk al voor zorgen dat het lijkt of de temperatuur in de kamer oploopt zonder dat we de verwarming aan doen. Heerlijk! Ik hou zo van deze tijd van het jaar. De collectie van Brink & Campman en Louis de Poortere is de moeite waard om even te komen bekijken. Mooie wollen vloerkleden, getuft of geweven met een print of juist in een mooie effen velours met leren bies.

Interieurplan op maat

In het kader van ontzorgen kunt u bij ons ook terecht voor stijladvies. Grote zaken als badkamer en keuken vragen meestal eerst aandacht, waardoor de inrichting van het huis vaak op het laatste moment pas aan de beurt komt. En het is niet voor iedereen even eenvoudig om snel een keuze te maken uit alle beschikbare materialen en kleuren. In onze winkel kun je natuurlijk al de nodige tips krijgen en advies vragen als je daar behoefte aan hebt. Maar wie wat uitgebreider geadviseerd wil worden kan een interieurplan op maat laten maken.

Tijdens het stijladvies bepalen we de gewenste woonstijl. Met behulp van product ideeën, materiaal- en kleurtoepassing maken we dit visueel. Welke kleur gordijnen passen het beste bij de vloer die je op het oog hebt? En voor welke raamdecoratie kun je het beste kiezen? Onze stylisten kunnen ook bij jou thuis komen kijken. Gaat het om de inrichting van een nieuwbouwwoning, dan doen we aan de hand van de bouwtekening een voorstel. Tijdens een kijkdag kunnen de puntjes op de i worden gezet. Op basis van deze sessie kunnen we een moodboard voor jou uitwerken in onze interieur studio.

Door een moodboard te laten maken krijg je een goede indruk van de kleuren, materialen en meubels die gebruikt gaan worden. Het moodboard geeft samen met het ontwerp een bijna compleet plan voor het nieuwe interieur. Welke sfeer past bij jou, welke materialen en stijl voor wand, vloer en meubels, welke kleuren passen goed in jou woning en hoe wordt uw huis een warm thuis.

Stylingplan

Vaak maken wij voorafgaand aan het stijladvies een indelingsontwerp. Dit indelingsontwerp geeft inzicht in de indeling van de ruimte en de positie en afmetingen van de meubels. Een stijladvies visualiseert de sfeer van het interieur. Het vormt een leidraad bij de aanschaf van nieuwe producten of meubels. Tijdens de aankoop kan je eenvoudig toetsen of het product past binnen de gewenste stijl.

Bij ons in de winkel zijn we al helemaal klaar voor dit najaar. Kom langs en ervaar en voel de nieuwe stoffen voor gordijnen en vitrage. Bekijk de mooie vloerkleden, tapijt of eventueel een marmoleum of PVC vloer. Onze stylisten helpen u graag bij het maken van een keuze.

Wij hopen dat we jullie nieuwsgierig hebben gemaakt en dat we jullie binnenkort mogen verwelkomen bij ons in de winkel.