Duurzame marmoleumvloeren

Is het bij jou thuis tijd voor een nieuwe vloer? Bij Smit, wonen in sfeer zijn wij gespecialiseerd in het leggen van marmoleumvloeren. Marmoleumvloeren zijn populaire en tijdloze vloeren, die zijn gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen.

Marmoleum wordt gemaakt van 97% natuurlijke materialen, zoals jute, vlas, houtmeel en kalksteen. Deze materialen zijn allemaal hernieuwbaar en biologisch afbreekbaar. Zo is het houtmeel bijvoorbeeld een afvalproduct van de houtindustrie. Hierdoor zijn marmoleumvloeren een duurzame keuze voor zowel woningen als commerciële ruimtes.

Een groot voordeel van marmoleumvloeren is dat ze in veel verschillende kleuren en patronen beschikbaar zijn. Zo is er voor ieder interieur een bijpassende vloer! Daarnaast zijn marmoleumvloeren gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, ideaal voor gezinnen of bedrijven die weinig tijd hebben om vloeren te onderhouden.

Een ander voordeel van marmoleumvloeren is dat ze hypoallergeen zijn. Dit houdt in dat er geen allergische reacties bij mensen met gevoelige luchtwegen of allergieën kunnen ontstaan. De vloeren zijn bestand tegen vuil en bacteriën, waardoor ze gemakkelijk zijn om te reinigen. Hierdoor zijn ze ook geschikt in keukens en badkamers.

Ben je benieuwd wat wij bij Smit, wonen in sfeer voor jou kunnen doen? Kom langs en laat je persoonlijk adviseren door een van onze specialisten. Ook kun je bij ons gratis proefstalen marmoleum aanvragen om thuis zelf te beoordelen welke kleur of patroon het beste bij jouw interieur past!