Afgelopen maanden de vloeren van het gehele huis laten vervangen en de trappen laten bekleden. Er werd goed met mij meegedacht en ik kon de staaltjes mee naar huis nemen om te kijken welke ik het mooist vond. Samen een haalbare planning afgesproken en alles is volgens afspraak uitgevoerd. Ik heb nu ontzettend mooie vloeren door het hele huis met hoge plinten. Ook de trapbekleding is professioneel gelegd. Het personeel is erg aardig en vriendelijk en ze willen het mooiste resultaat voor de klant. Kortom, een echte aanrader en mocht ik in de toekomst weer iets hebben dan kom ik zeker naar jullie! Bedankt!
- Leiden
Na wat onvolkomenheden in het offertetraject, die overigens adequaat en snel werden hersteld, is de uitvoering prima en volgens afspraak verlopen met een prachtige set horren als resultaat.
- Leiden
Prettige ontvangst in de winkel, goede uitleg over de verschillende opties, vragen worden behoorlijk beantwoord en staaltjes mogen ter beoordeling mee naar huis. De installatie, in dit geval van een gordijn, ging vlekkeloos. Het gordijn(stof) werd niet in een keer goed geleverd en dit werd gelijk erkend. Er werd ook onmiddellijk actie ondernomen om het gordijn te vervangen. Dit is naar alle tevredenheid gebeurd.
- Leiden
Dank je wel voor het goede advies om een kunststof Luxaflex jaloezie op te hangen in de badkamer (ipv hout). Hier gaan we nog lang plezier van hebben. Tot de volgende keer.
- Zoeterwoude
Prima ervaring, zowel in de winkel bij het uitzoeken van de gordijnen als ook bij het thuis laten ophangen van de gordijnen.
- Leiden
We zijn erg tevreden over het tapijt dat gelegd is en de luxaflexen die opgehangen zijn. We komen al jaren bij de firma Smit en zijn blij dat er in deze tijd nog familiebedrijven bestaan met vriendelijk en ervaren personeel!
- Leiden
Zeer vriendelijke klantbenadering. Ervaren inbreng met meedenken en assortimentsbreedte. Geheel en al vertrouwd. Fijn om klant te mogen zijn. Montage 100% naar wens gedaan. En alles opruimen en afval meenemen (Nooit met lege handen naar de serviceauto gaan).
- Valkenburg Z-H
De medewerkers hebben verstand van zaken en weten waar ze het over hebben. Smit verkoopt prachtige spullen, schitterend; alleen maar kwaliteitsartikelen/-stoffen. Misschien betaal je wel iets meer, maar dan heb je ook wat. Bovendien gaan hun spullen lang(er) mee, dus op de lange lest voordeliger. Een ander pluspunt: de service en een vast team van medewerkers. Niet voor niets bestaat Smit Interieur al zo lang. En als laatste: Smit heeft de gunfactor. 😁
- Leiden
Goede ervaringen
- Leiden
Smit Woninginrichting is een echt familiebedrijf en dat zie je dan ook terug in de service. Als je dit bedrijf vergelijkt met de grotere ketens dan komen wij toch elke weer bij Smit terecht en dat al ruim 40 jaar!
- Leiden
Al enkele keren opdracht door hen laten doen en zeer tevreden.
- Oegstgeest
Ieder waarmee we te maken hadden was zeer deskundig en vriendelijk; een prima bedrijf!
- Oegstgeest
Prima advies gekregen, Joris is 2 keer bij ons thuis geweest. Helemaal tevreden!
- Leiden
Vriendelijke en deskundige mensen.
- Leiden
Het is niet voor niets dat wij al jaren klant zijn bij Smit Wonen in Sfeer. Vloerbedekking, gordijnen, horren, zonwering. Van begin tot eind goede begeleiding. Bij keuze producten heel eerlijk over voor- en nadelen. Heldere offertes. Zorgvuldigheid bij plaatsing. Als iets gecorrigeerd of aangepast moet worden gebeurt dat zonder dralen. Al met al, uiterst tevreden!
- Leiden
Prettige samenwerking, bedrijf denkt goed mee en is zeer servicegericht. Nette afhandeling en vakmanschap.
- Leiden
Goede service
- Leiden
snelle levering, keurige montage en goed advies vooraf
- Leiden
Goed werk geleverd, echter wel lichte schade aan zware meubelstukken, plinten e.d.
- Leiden
Al jaren laten wij ons adviseren door de firma Smit. Vloer oplossingen, gordijnen, kleuren en materialen. Ook nu we verhuisd zijn naar Bergen op Zoom. Geen probleem. Ook nu weer met luxaflex oplossingen.
- Bergen op Zoom
Goede service. Ze denken met je mee
- Leiderdorp
Raamdecoratie besteld, super snel een offerte ontvangen en een heldere communicatie omtrent levering
- Leiden
Vriendelijk, geduldig en meedenkend. Onwijs goede service, zonder extra (of verborgen) kosten. Mooie producten. Ik zou Smit aan iedereen aanbevelen.
- Leiden
zie hierboven
- Leiden
Zeer tevreden over gordijnen, goede kwaliteit en hangt perfect
- Leiden
200 customers rate us with a 9.5/10