Heel prettig geholpen

Vanaf eerste bezoek in de winkel tot aan het daadwerkelijk ophangen van mijn Plissegordijnen liep alles volgens afspraak en zeer prettig. Vakmensen!
- Leiden

prima vakwerk!

de vloer ligt mooi strak en de vakman doet zijn werk eer aan Netjes gewerkt en alles schoon achtergelaten. Prettig persoon.
- leiden

Prima service, vakmanschap

Ik ben zeer tevreden met de firma Smit. Er wordt ingespeeld op eigen wensen, maatwerk wordt geleverd. Ook het maken van afspraken verloopt heel soepel. Een volgende keer ga ik weer naar hen toe.
- Noordwijk

Altijd op tijd en keurig verzorgd

Uiterst correcte verzorging met een duidelijke offerte, tijdige levering en vriendelijke mensen die het werk uitvoeren.
- Leiden

Voor mijn woninginrichting kom ik steeds bij u terug

Prima
- Oegstgeest

Prima

Snel, duidelijk, behulpzaam, vakbekwaam, vriendelijk.
- Leiden

Afspraken worden nagekomen

Ik heb al een aantal keren zonwering e. d. bij Smit gekocht. Er wordt snel een afspraak gemaakt om op te meten, duidelijke offerte al na een paar dagen en er wordt goed meegedacht. Werkzaamheden worden keurig uitgevoerd.
- Leiden

Deskundig bedrijf met aardige medewerkers.

Drie jaar geleden al Luxaflex Duettes aangeschaft voor ons nieuwbouwhuis. Na 2,5 jaar lieten de duettes los. Dit gemeld bij Smit en zij hebben deze klacht keurig opgepakt en behandeld. Luxaflex heeft nieuwe Duettes geleverd (ze hebben ze zelfs allemaal vervangen) en deze zijn door Smit keurig opgehangen. Ze hebben ons de hele tijd keurig op de hoogte gehouden en zijn al hun afspraken nagekomen. Erg prettig!
- Leiden

Klantgericht

Alle medewerkers van Smit Wonen hebben 1 doel: klantgericht werken. Ze zijn deskundig, professioneel, flexibel, oplossingsgericht en bovenal leuke mensen om mee samen te werken. Of het nu in de winkel is, of als ze bezig zijn op locatie: de klant staat voorop. Daarmee wordt voor ons het verschil gemaakt en komen we elke keer weer terug!
- Oegstgeest

Reuze tevreden

Ik ben reuze tevreden met het bedrijf. Ook al eerdere diensten via Smit gedaan. Zoals vloerbedekking, diverse raambekleding.
- Mien Ruyspark 49

Zoals van ouds

Vriendelijke, doortastende, precieze medewerkers
- Leiden

Uitstekende service, flexibel, goed meegedacht.

Fantastische ervaring gehad bij Smits. Vanaf dag 1 goed advies gekregen. Medewerkers nemen er goed de tijd voor, ook al hebben we vaak van stof/kleur gewisseld. Ook heel flexibel in de nodige aanpassingen. Gordijnen zijn keurig opgehangen. Was zelf niet thuis tijdens het ophangen, maar de medewerkers hebben alles netjes opgehangen en keurig achtergelaten. Aanrader!
- Leiden

Smit levert vakwerk!

Smit Wonen heeft ons goed geadviseerd en meegedacht over de verschillende mogelijkheden qua raambekleding. Tot twee keer toe stalen meegekregen om thuis te zien wat goed werkt. Prima service, ook bij het opmeten en na enkele weken het ophangen.
- Oegstgeest

Goede service en advies

Fijn geholpen in de winkel. Ook het probleem dat de horren in eerste instantie niet geplaatst konden worden werd verholpen door een ander systeem te plaatsen. Heel tevreden over het resultaat en de service!
- Zandbergen

De klant is koning!

Snel een afspraak. Gaan in op de levering wensen van de klant. Komen op tijd. Prima montage en leuke gesprekken.
- Oegstgeest

Deskundig advies en levering volgens afspraak

Fijn dat er in de winkel echt de tijd genomen wordt om te komen tot de juiste keuze. We zijn erg blij met de visgraat bekleding van de trap, toch net even anders en misschien niet iets waar we in eerste instantie zelf voor gekozen hadden.
- Zoeterwoude

Klantgericht en kwaliteit voor een redelijkePrijs

Gordijnen en hordeur laten plaatsen. Net als eerdere keren zijn de gordijnen prima. De hordeur paste niet helemaal goed. Speciaal teruggekomen om het op te lossen. Niet perfect gelukt, maar naar tevredenheid.
- Oegstgeest

Boven mijn verwachting!

Super tevreden over de service. Van meting tot aan de montage. Goed geadviseerd en meegedacht over verschillende mogelijkheden. Montage ging vlot en alles was opgeruimd en netjes achtergelaten. Wat wil je nog meer! 😉 Nogmaals bedankt 👍
- Rijnsburg

Superservice

Een hele kleine opdracht dit keer. Maar weer zo voorkomend behandeld: ik werd goed geinformeerd over de voortgang van de bestelling, goed afgestemd over de datum van levering. En de mannen van Hans (zal ik maar zeggen) zou ik zo de sleutels van mijn huis geven; zo netjes wordt er gewerkt
- Leiden

Geweldige service

Klanttevredenheid staat centraal bij Smit zowel bij het uitzoeken van de materialen en de levering. Zelfs als er onvolkomenheid is wordt het uitstekend opgelost. Vakmanschap en kennis is duidelijk zichtbaar.
- Oegstgeest

Uitstekende dienstverlening en producten!

Ik koop graag bij lokale ondernemers en ook dit keer bleek dit uitstekend uit te pakken. Hr Smit senior heeft erg met mij meegedacht en is diverse keren langs geweest met stalen. Het installeren was snel gebeurd, en ik ben super blij met mijn prachtige houten jaloezieen! Ook zijn de producten van Smit Interieur goed betaalbaar. Een aanrader!
- LEIDEN

Fijne service. Fijn meedenken. Komen afspraken na.

Fijn meedenken en afspraken nakomen en proberen nog behanger te regelen voor ons. Fijn dat het nog voor onze verhuizing geregeld was dat alles opgehangen was.
- Oegstgeest

Beste oplossing voor onze situatie geadviseerd en perfect uitgevoerd.

Beste oplossing voor onze situatie geadviseerd en perfect uitgevoerd.
- Leiden

Prima advies, goede en snelle montage

Eén van de luxaflexen zat van boven niet helemaal recht. Ervaren monteur beet zich er op stuk, bedacht later hoe het had gemoeten en stond meteen weer voor de deur om het euvel te verhelpen.
- Leiden

Prima vaklui!

Zowel in de zaak bij het uitzoeken en het advies, bij ons thuis het opmeten en daar advies en het leggen van de pvc vloer: vriendelijk, deskundig, gewoon prima! Tot twee maal toe is zelfs een prijsaanpassing in ons voordeel toegepast, omdat de werkzaamheden anders en makkelijker bleken te zijn.
- Leiden
233 customers rate us with a 9.5/10