Vloerkleden

De winter is in volle gang en er is niets fijner dan thuiskomen in een warm en knus interieur. Bij Smit, wonen in sfeer hebben wij een brede collectie aan vloerkleden die jouw interieur transformeren tot een knusse en comfortabele omgeving.

Een vloerkleed is niet alleen een mooie toevoeging aan je interieur, maar het biedt ook praktische voordelen. Zo hebben vloerkleden een extra isolerende werking in de winter en dempen ze het geluid in jouw woonkamer. Dit geeft een rustige en gezellige sfeer.

Een ander voordeel van vloerkleden is dat ze helpen om ruimtes af te bakenen. Heb je een open woonkamer of een grote slaapkamer? Door strategisch een vloerkleed te plaatsen, kun je verschillende functies in een ruimte visueel scheiden.

Bij Smit, wonen in sfeer kun je kiezen uit diverse vloerkleden, variërend in kleuren, vormen en materialen. Of je nu de voorkeur geeft aan een warme, neutrale tint of juist wilt uitpakken met een opvallend patroon, er is voor elk wat wils. Daarnaast kun je bij ons profiteren van 15% korting op alle vloerkleden. Een comfortabel en gezellig interieur, dat is het geheim van de Smit.

Smit, wonen in sfeer is al 90 jaar lang een familiebedrijf. Wij bieden een gratis inmeet service aan om er voor te zorgen dat jouw raamdecoratie perfect past in jouw huis. Bovendien werken wij met onze eigen erkende monteurs en stoffeerders, die de nodige kennis en ervaring hebben. Onze showroom in hartje Leiden biedt meer dan 200m² aan wooninspiratie.