Luxaflex horren

In de nazomer genieten van frisse lucht zonder insecten en pollen binnen te laten? Dat kan! Bij Smit, wonen in sfeer zijn wij leverancier van Luxaflex. 

Luxaflex horren zijn de perfecte oplossing om ongestoord van frisse lucht te genieten. Met hoogwaardige kwaliteit en bescherming tegen insecten en pollen, voegen de horren comfort en gemak toe aan jouw leefruimte. Van 15 augustus tot 30 september bieden wij bij Smit, wonen in sfeer 20% korting op Luxaflex horren

Smit, wonen in sfeer is al 90 jaar lang een familiebedrijf. Wij bieden een gratis inmeet service aan om er voor te zorgen dat jouw raamdecoratie perfect past in jouw huis. Bovendien werken wij met onze eigen erkende monteurs en stoffeerders, die de nodige kennis en ervaring hebben. Onze showroom in hartje Leiden biedt meer dan 200m² aan wooninspiratie.