Multisol raamdecoratie

Op zoek naar de perfecte raambekleding voor jouw interieur? Bij Smit, wonen in sfeer zijn wij leverancier van Multisol.

Multisol raamdecoratie biedt niet alleen een prachtige uitstraling, gefilterd daglicht en een betere akoestiek, maar ook hoogwaardige kwaliteit, betere isolatiewaarden en duurzaamheid. Alle raamdecoratie is met zorg geselecteerd en bestaat uit kwalitatief hoogwaardige materialen. Hierdoor ben je verzekerd van jarenlang plezier van jouw raamdecoratie.

Multisol raamdecoratie heeft een uitgebreide collectie raamdecoratie om jouw ramen prachtig aan te kleden. Of je nu op zoek bent naar een strakke moderne of juist een elegante klassieke uitstraling. De verschillende materialen, lichttransparanties, en uitvoeringen zorgen voor een oneindige mogelijkheid aan combinaties.  

Bij Smit, wonen in sfeer hebben wij de hele maand augustus 10% korting op alle raamdecoratie van Multisol. Alle raamdecoratie wordt ingemeten door onze eigen, erkende monteurs en speciaal op maat gemaakt. Of het nu gaat om grote ramen, kleine ramen of dakramen, wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe raamdecoratie perfect past, dat is het geheim van de Smit.

Smit, wonen in sfeer is al 90 jaar lang een familiebedrijf. Wij bieden een gratis inmeet service aan om er voor te zorgen dat jouw raamdecoratie perfect past in jouw huis. Bovendien werken wij met onze eigen erkende monteurs en stoffeerders, die de nodige kennis en ervaring hebben. Onze showroom in hartje Leiden biedt meer dan 200m² aan wooninspiratie.