Duette shades

Heb jij ze al in huis? De Duette shades van Multisol zijn bijna niet meer weg te denken uit het interieur. Deze raamdecoratie zorgt niet alleen voor gefilterd daglicht of voor een betere akoestiek in huis, maar is ook nog eens duurzaam!

Deze stijlvolle en praktische shades zijn gemaakt van gerecyclede materialen en producten. Daarnaast staat de Duette met zijn bijzondere honingraatvorm op nummer één als het gaat om isolatie. Duette gordijnen zijn dubbel geplooide gordijnen, tussen deze twee lagen stof bevindt zich stilstaande lucht die zorgt voor extra isolatie. Deze stilstaande lucht zorgt ervoor dat warmte in de winter wordt vastgehouden en in de zomer wordt tegengehouden. Dit kan helpen bij het verminderen van energieverbruik.

De Duette shades zijn bij Smit, wonen in sfeer in veel verschillende kleuren en texturen verkrijgbaar. Of je nou op zoek bent naar een strakke moderne of juist een traditionele uitstraling, er is altijd wel een Duette shade die past bij jouw interieur. De perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit, dat is het geheim van de Smit.

Bij Smit, wonen in sfeer bespaar je niet alleen op je stookkosten, maar ook op de aanschaf van jouw Duette shades! Aankomende tijd geven wij bij Smit, wonen in sfeer namelijk 20% korting op de isolerende Duette shades van Multisol. Daarnaast kan je bij ons profiteren van een gratis inmeet service door onze eigen, erkende monteurs. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan snel contact met ons op, voordat het te laat is!